От дълго време една от най-коментираните кралски двойки в медиите са Хари

...
От дълго време една от най-коментираните кралски двойки в медиите са Хари
Коментари Харесай

Една от внучките на Грейс Кели, за която малко се говори

От дълго време една от най-коментираните кралски двойки в медиите са Хари и Меган. Като някогашна актриса, омъжена за принц, Меган Маркъл доста ни припомня и на друга обичана принцеса през годините - Грейс Кели.
 Шарлот Казираги, Димитри Расам и новината за бременността на внучката на Грейс Кели
В Монако чакат раждането на кралско бебе

Какво знаем за фамилията на Шарлот Казираги

Американска актриса, модел и принцеса на Монако, Грейс Кели е известна с филмовите си функции и театрални изяви през 50-те години на предишния век.

Въпреки триумфите си, тя се отдръпва от киното на 26-годишна възраст, с цел да се омъжи за принц Рение от Монако. Двамата имат три деца, само че Грейс умира трагично през 1982 година, до момента в който кара автомобила си.

Благодарение на Hola, се натъкваме на една от внучките на Грейс Кели, втора щерка на принцеса Стефани и една от племенниците на сегашния монарх на Монако - принц Алберт. 
 Камила Готлиб, Грейс Кели и по какъв начин наподобява внучката на фамозната принцеса на Монако
Как наподобява внучката на Грейс Кели

Коя е Камила Готлиб

Макар и кралска персона, Полин Дюкруе не се тормози да качва фотоси по бански в профила си в обществените мрежи. 29-годишната Полин Дюкруе изживява една страхотна почивка в Испания. Дъщерята, която принцеса Стефания има от някогашния си телохранител Даниел, е на отмора в Менорка и е подготвена да показа със света своята отмора, където плажът, слънцето, кристално чистите води, залезите и чудесата на острова са основни герои от райските ѝ дни.

Племенницата на принц Алберт театралничи в бикини, яде сладолед, демонстрира ни една от стаите на това, което наподобява на нейното жилище с подчертана балеарска декорация, и взима лодка, с цел да види от близко някои от очарователните пещери на брега на Менорка. Не се знае кой я съпровожда на това пътешестване до страната ни, само че е ясно, че тя с удоволствие сменя ситуацията, с цел да се отдаде на заслужена отмора. 
 Кой ще опише същинската история на Грейс Кели и Рение III
Кой ще опише същинската история на Грейс Кели и Рение III

Задава ли се още една кралска телевизионна драма

Миналата година Полин се наслаждения на отмора със сестра си Камил Готлиб, която е една от най-хубавите й приятелки. Тогава те не избраха испанските крайбрежия, а френските плажове, където прекараха невероятни дни и показаха стройните си фигури на палубата на яхта.

Полин е доста близка с родителите, братята и сестрите си. Тя се трансформира в един от най-големите поддръжници на монарха на Монако и е виждана в компанията на другите племенници на принц Алберт на доста от огромните събития в Княжеството. Миналия май дизайнерката съумя да сплоти фамилията си на празненството за рождения си ден, показвайки, че сега има сърдечно другарство сред принцеса Стефания и Даниел Дюкруе след тяхната спорна и прословута разлъка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР